• KDV2
  • BSO
  • BSO2
  • KDV
  • PSG

GROEPEN

locaties villalavendel bsologo-villa-lavendel

In Villa Lavendel zijn twee BSO groepen gerealiseerd. De BSO heeft op de eerste verdieping verschillende ruimtes ter beschikking: twee huiskamers, een knutselhal en een speelkamer. Ook buiten beschikt de BSO over ruime speelmogelijkheden. De groepen zijn naar leeftijd samengesteld. Kinderen kunnen deelnemen aan het BSO+ project.

logo-villa-kriskras

In Villa KrisKras beschikken de BSO groepen naast de huiskamers over verschillende extra ruimtes zoals een grote speelkelder en een relaxruimte. Buiten worden de kinderen ruime speelmogelijkheden geboden. Net als bij de andere locaties kunnen de kinderen in Villa KrisKras deelnemen aan het BSO+ project.

logo-villa-groen

In Villa Groen staat de natuur centraal. Niet alleen de ligging in een park is daar van belang, ook de huiskamers zijn geheel in dit thema ingericht. Op Villa Groen worden de oudste kinderen van 8-12 jaar opgevangen in een verticale groep. De activiteiten zijn geïnspireerd door de natuur en ook in de speelomgeving ligt hier de nadruk op. Kinderen kunnen deelnemen aan de 'groene activiteiten'.
 
logo-villa-sterrenwacht

Villa Sterrenwacht ligt aan de rand van het park en nabij Villa Groen. De gezellige lichte huiskamers zijn gelegen aan het speelplein van school en aan de kant van het park. Net als bij Villa Groen kunnen kinderen deelnemen aan de 'groene activiteiten'. De groepen op Villa Sterrenwacht zijn twee verticale groepen voor kinderen van 4-8 jaar oud.

logo-villa-hoefslag

BSO Villa Hoefslag heeft ruimte voor kinderen van alle leeftijden. Er is één huiskamer met een vide. 

 

villakakelbont

BSO Villa Kakelbont heeft 1 huiskamer in gebruik. In deze BSO worden kinderen uit de bovenbouw opgevangen. Er is daardoor meer ruimte voor activiteiten waardoor de zelfstandigheid en verantwoordelijkheid wordt bevorderd.


Groene activiteiten


Naast de gewone activiteiten op de BSO, worden er ook naschoolse activiteiten aangeboden met een ‘groen’ karakter. De activiteiten zijn bedoeld voor de kinderen van Villa Groen en Villa Sterrenwacht. De activiteiten die worden aangeboden variëren van helpen op de boerderij tot het uitpluizen van uilenbraakballen. Het doel van deze activiteiten is om de kinderen meer bij de natuur te betrekken.

BSO+

Bij BSO+ worden verschillende extra activiteiten aangeboden. Deze activiteiten zijn meestal buiten de deur en heel divers. Hierbij valt te denken aan het volgen van een kookcursus, dansles, sportactiviteiten, kunstclinic, muziekles etc. De kinderen komen uit school naar hun huiskamer, drinken daar iets en gaan dan met een medewerker naar de desbetreffende activiteit. 

 

Recent nieuws Buitenschoolse Opvang