• KDV2
  • BSO
  • BSO2
  • KDV
  • PSG

LOCATIES

logo-villa-lavendelKindcentrum Nunspeet

Dit gebouw staat aan De Steiger 1. Aan de Harderwijkerweg tussen Harderwijk en Elburg bevindt de locatie zich achter de brandweerkazerne. Het kinderdagverblijf is beneden en de buitenschoolse opvang boven gehuisvest. De verschillende leeftijdsgroepen hebben ieder hun eigen groepsruimte met slaapkamers en badkamer. Het gebouw is van alle gemakken voorzien zoals vloerverwarming, kind- en personeelvriendelijk meubilair en in hoogte verstelbare verschoontafels.
In het midden van het verblijf is een gezamenlijke ruimte voor algemeen gebruik. Rondom het gebouw is een speel- en leeftuin ingericht. Via de buitentrap kunnen de kinderen naar de buitenschoolse opvang, bestaande uit twee huiselijke groepsruimtes, een speelkamer en een speelhal.

alg kriskras 1

logo-villa-kriskras

Deze locatie aan de Eikbosserweg 45b is gemakkelijk bereikbaar vanaf de A28. In het gebouw bevindt zich het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang. Elke groep beschikt over een eigen huiskamer, sommigen met slaapkamers, badkamer e.d. Er is veel ruimte om te spelen en te werken. Ook op het speelterrein rondom de locatie kunnen de kinderen veilig en naar hartenlust spelen. Onder het gebouw is een grote speelkelder.

 

alg villa groen 2logo-villa-groen

Deze locatie met buitenschoolse opvang en kinderdagverblijf is gevestigd aan de Arthur Briëtstraat. De groepsruimten liggen tegenover het park en hebben een prachtig groen uitzicht. Aan het groene karakter van de opvang wordt de nodige aandacht besteed via allerlei activiteiten en thema's. Het doel is om kinderen op een leuke en aansprekende manier in contact te brengen met de natuur en het belang daarvan te onderstrepen.

logo-villa-sterrenwacht

Door de samenwerking met basisschool De Morgenster wordt met Villa Sterrenwacht verdere invulling gegeven aan het brede school concept. De ligging nabij Villa Groen heeft als voordeel dat er veel samengewerkt wordt tussen beide Villa's. Villa Sterrenwacht grenst aan een park met dierenweide en vijverpartij en beschikt over een groot plein met veel speelmogelijkheden. Kinderen uit de wijk Oenenburg worden opgevangen in Villa Groen en Villa Sterrenwacht.


logo-villa-hoefslag

Deze locatie met een peuterspeelgroep en buitenschoolse opvang is gevestigd in de Beatrixschool in Hulshorst. Door de samenwerking met de Beatrixschool wordt met Villa Hoefslag verdere invulling gegeven aan het brede school concept.


villakakelbont

Dece locatie met alleen buitenschoolse opvang is gevestigd in de dependance van de Immanuelschool aan de Randweg 11 in Nunspeet. 

Recent Nieuws